مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

با سلام
در پرونده ای مربوط به سازمان تامین اجتماعی ، شعبه بدوی رای به محکومیت تامین اجتماعی داده، اما پس از تجدید نظر خواهی تامین اجتماعی شعبه تجدید نظر با استناد به اینکه دادخواست تنها با یک امضا (مطابق روزنامه رسمی حتما باید دو امضا و مهر باشد) تقدیم گردیده، رای بدوی را نقض و قرار رد شکایت شاکی صادر نموده است.(در تجدید نظر خواهی تامین اجتماعی صحبتی در خصوص عدم احراز سمت مطرح نشده است)
سوال من اینه در این مورد:
1- آیا میتوان به این رای اعتراض کرد ؟
2- آیا میتوان دادخواست مجدد تهیه کرد و شکایت رو دوباره انجام داد ؟
3- اگر هر دو مورد امکان پذیر هست، کدام بهتر است ؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر حکم قطعی شده است و قابل اعتراض نیست

بله اگر دادخواست به علت ایراد شکلی دادخواست رد شده باشد امکان اقامه دادخواست مجدد وجود خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید دوباره با رفع ایرادات شکایت را مطرح نمایید