مشاوره حقوقی رایگان - پیامک توقیف خودرو

سلام امروز این پیام برای من آمده
«مالک محترم خودروی شماره ..... پیرو ارسال پیامک قبلی پلیس بدلیل بی توجهی به اخطارهای پلیس مبنی بر عدم تکرار جرم کشف حجاب در خودرو (تکرار مجدد و یا عدم مراجعه) برابر قانون خودرو شما در لیست توقیف قرار گرفته است. جهت پیگیری و تعیین تکلیف با در دست داشتن مدرک هویتی و مالکیتی به نزدیکترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی محل زندگی خود مراجعه نمایید.»
بدون کد خاصی و ادرس و ساعتی!!
دفعه اول پیام اومده بود رفتم تعهد دادم حدود دو هفته پیش
این پیام دوم هست
ایا ماشین توقیفه؟
با وجود تعهد اول اگر توقیف باشه چند روز زمان توقیف هست؟ممنون میشم پاسخ بدین