مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن دادخواست اعسار

سلام. من درخواست اعسار کرده بودم و الان پشیمون شدم و میخوام درخواست اعسارم رو ابطال کنم تا دادخواست مجدد بدم برای سفته هایم. چگونه این کار رو باید انجام بدم؟ رفتم دفتر الکترونیک قوه قضاییه گفتن ما انجام نمیدیم.

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

اگر پرونده ثبت شعبه شده است از طریق هر یک از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ، درخواست استرداد دادخواست را ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید طبق ماده 107
قانون آیین دادرسی ، تا اولین جلسه دادرسی ، درخواست استرداد دادخواست بدهید یا تا قبل از ختم مذاکرات ، درخواست استرداد دعوا ، به شعبه بدهید به شرطی که هنوز ختم مذاکرات اعلام نشده باشد