مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام. پیگیر پرونده ایثارگری و کمیسیون 134 دوستم هستم. 3 سال هست تقریبا.
در یک ماموریت نظامی به دلیل درگیری و افتادن از ارتفاع و با لگن زمین خوردن دیسک کمرش دچار پارگی شد و هر ماه وضعیتش بدتر شد. دو تا سوال ایجاد شده
1_آیا بعد از عمل کمیسیون تشکیل بدهند وضعیت متفاوت است (به گفته پزشکان عود می‌کند)
2_ تاخیر 3 ساله و حادتر شدن شرایط و از کار افتادگی کامل جسمی این شخص قابل پیگیری است؟
ضمنا یگان مربوطه جانباز اعلام کرده ( مدارک کامل) و بدون تعیین درصد به بنیاد شهید فرستاده شده و چند ماهم منتظر خبر بنیاد هست؟
گرفتن وکیل یا راه های قانونی سهل تری وجود داره برای احقاق حق ؟
سن شخص 23 سال

پاسخ ها :

کمیسیون جانبازی از کار افتادگی به دلیل آسیب دیدگی در ماموریت جانبازی کمیسیون 134