مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون جانباری

سلام من در سال گذشته رای به جانبازی ام دادن چون در حین اغتشاشات بوده الان دوباره فرستادنش تهران مدارکمو بعد نامه اومد که برگ ام ار ای من داخل مدارک نیست،اسکن کردیم فرستادم الان نزدیک چهل روزه کمیسیونم انجام شده ولی جوابش نیومده،علت چیست؟وبنظرتون کی جوابش میاد؟ممنون میشم جوابمو بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
رای کمیسیون صادر خواهد شد
حضورا پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صبور باشید امور اداری و قضایی زمان بر است و زمان قابل پیش بینی نیست

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما سعی کنید موضوع را به صورت حضور ی پیگیری کنید تا زودتر به نتیجه برسید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @