مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو قولنامه ای

با عرض سلام. بنده دو ماه پیش یک خودروی ام وی ام قولنامه ای به شخصی به مبلغ 160 میلیون تومان فروختم که ایشان در عوض یک ماشین شورلت نوا به مبلغ 70 میلیون تومان به بنده قولنامه ای داد و در قولنامه قید کرد که 90 میلیون تومان طی دو ماه به بنده پرداخت کند و همچنین قرار شد بابت دادن سند و به نام کردن شورلت یک ماه بعد اقدام نماید. الان دو ماه هست که نه پول رو میده و نه سند شورلت رو به نام بنده میزنه. تحقیق که کردم دونستم ایشون شورلت رو از شخصی قولنامه ای خریده و بابت پول ماشین به فروشنده سفته داده و سفته ها رو هم پاس نکرده. در ضمن سند و پلاک شورلت به نام شخصی هست که فوت شده و بنده هیچ آدرسی نتونستم از آن مرحوم پیدا کنم. آیا با داشتن قولنامه و کارت و بیمه ماشین میتونم شورلت رو بزنم به نام خودم؟ در ضمن جهت توقیف ام وی امی که بهش دادم اقدام کردم. ممنون میشم بنده حقیر رو راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام...شما ابتدا می بایست اون شخصی را خودرو را ازش خریداری کردید به علاوه وراث اون شخص واگرشخص دیگری که سند بنامش باشه الزام به انتقال سند خودرو کنید.ثانیا...دادخواست مطالبه تقدیم کنید برای اون مبلغ طلبتون وبعد از اون دستور موقت جهت توقیف خودرو ام وی ام که فروختید