مشاوره حقوقی رایگان - ابطال بیع نامه

با سلام خدمت همه وکلای عزیز.
همسرم مهریه را از طریق اجرای ثبت به اجرا گذاشت. بنده دو هفته بعد سهم الارث پدری را به طور رسمی به نام خواهرم زدم و یک بیع نامه هم نوشتیم برای یک ماه قبل از اجرا گذاشتن مهریه که در اون به جای پول نوشتیم طلا رد و بدل شده. حال شکایت کیفری فرار از دین کرد طبق رای وحدت رویه 774 رای به نفع من صادر شد و تجدید نظر هم هم تایید کرد.
دادگاه حقوقی ابطال سند رسمی هم رای به نفع من صادر شد و تجدید نظر هم تایید کرد.

حالا شکایت کرده ابطال بیع نامه دستی که خواهر برادری نوشتیم و طلا ردو بدل کردیم اقدام کرده آیا به نتیجه ای میرسد با توجه به این که هم کیفری و حقوقی رای صادر شده و تجدید نظر هم تایید کرده
خواهشا راهنمایی کنید.
بیعه نامه هم جوری نوشته شد مقدار طلا و روز و مقدار سهم با هم برابری میکند و الباقی خواهر و برادر و زن برادر امضا کردن. یک نکته دیگر این که فاکتور های طلا که به نام خواهرم بوده از سال های قبل اصلی اش هم دارم.
لطفا فقط راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام صد درصد ، باز هم دوباره رای به نفع شما صادر خواهد شد
موفق باشید