مشاوره حقوقی رایگان - بیع نامه

با سلام
پدر بنده سکته مغزی کردن ملکی داشتن به برادر بزرگتر بنده وکالت دادن بده ساختمون ساز بسازند بعد از چند سال تکمیل نشد شخص دیگری ورود کردن و تکمیل کردن با توافقات چهار واحد ما و چهار واحد اونها برا اساس تقسیم نامه سال 95 سند پلاک ثبتی تو رهن بانک ملی بوده و بانک بعلت ضمانت صاحب سند جایی دیگر و پرونده دیگر زور میگوید و سند نداده تا به کنون بردار بنده با ساختمان ساز جدید بیعنامه ای تو سال 97 بدون اطلاع ما و افراد خانواده امضا میکنند که به واسطه اون برادر ما ملک و سهم ما را فروخته و در قبالش دویست میلیون نقدی و مابقی ارزش تا هفتصد میلیون تومان را ملک در مجتمعی گرفته که صوری بوده و هیچ ثمنی رد و بدل نشده حال اینکه ما شاهدی نداریم و اون طرف بابت این بیع نامه ای که روزی صوری و به بهانه بانک گرفته ادعا کرده بابتش به من چک بدین یا سندی بابت ضمانتش بیارین الان دادخواست حکم بطلان بیع نامه رو دادیم به همراه بطلان وکالت نامه خواهشی که داشتم سر یه موضوع خیلی خیلی ساده تمام مال پدر بنده داره میره طرف دادخواست داده طبق این بیع نامه من قبل از توقیف کردن بانک ملی خریداری کردم و باید سند بزنین بنام من سوگند شرعی که خوب نبودیم بخوریم و این موضوع رو برادر می قسم میخورد که فایده ندارد الان ما یعنی پدرم دادخواست داده که باطل بشود چیزی که هست پدر چون سکته مغزی کرده و افکار افتاده است میتونیم بگیم ایشون رو تنها برده چون تنها رفته وکالت داده ماده قانونی وجود داره وکالت چند سال قبلتره بیع نامه رو باطل کنیم چون طرف ما دیگه هوشیاره اصلا نمیگه دویست میلیون رو چه جوری داده و داده یا نداده میگه تو بیع نامه وارد شده که اونجا هم قید کردن نقدی و سند مالی وجود نداره از اونجایی که این افراد قسم خوردن براشون کاری نداره حتی از آب خوردن هم راحتتره براشون ما چه کنیم ندیدیم نه معامله رو نه پولی قصد فروش هم نداشتیم اگه بتوانید موارد قانونی رو برام بفرستید و کمک کنید ممنونتون میشم خدا رو شاهد میگیرم حقوق از کار افتادگی پدرم یک و دویسته الانم بابت دادخواست پونصدش رفته صد تومن دادیم وکیل برای مشاوره کلا حرفی که زد در مورد قیمت بنزین بود و اینکه چقدر سختی داره براش بره دنبال پرونده ما شما رو به هر چیزی که اعتقاد دارید هر کسی نکته نظری داره بگه خدا به مال و زندگیتون و کارتون برکت بده سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
شما حتما بايد وكيل اخذ نماييد
ولي ب طور كلي ميتوانيد حجر پدر را اثبات كنيد و در مورد وكالتنامه نيز بايد ديد بلاعزل ميباشد يا قابليت عزل دارد