مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با سلام. خانوم بنده پنج ماه رفته خونه پدرش و مهریه رو اجرا گذاشته و از حقوقم کم میشه. شکایت ترک انفاق کرده از شورای حل اختلاف کرد که پرداخت کردم و من هم دادخواست تمکین داده بودم که حکم بدوی به تمکین زوجه داده بودند که با گذشت الان بیست و پنج روز از تاریخ حکم و اعتراض ندادن ایشون رفتم حکم قطعیت بگیرم که ندادند. من هم یک برگ نوشتم و خواستار اجرای حکم شدم. میخواستم بدونم در سامانه ثنا اجرای حکم ابلاغ میشه به طرفین؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله اگه درخواست صدور اجراییه داده باشید برای هر دو طرف ابلاغ صادر میشه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله اجراییه ای که صادر میشه ابلاغ میشه به طرفین