مشاوره حقوقی رایگان - ملاک محاسبه مهلت مقرر در ابلاغیه

سلام علیکم .. اخیرا ابلاغیه ها توسط سامانه ثنا انجام میگردد و در خصوص مهلت مقرر در ابلاغیه وحدت رویه وجود ندارد. بعضی شعب قضایی تاریخ قرار دادن ابلاغ در سامانه را ملاک شروع مهلت قرار میدهند در حالیکه هیچ پیامکی ارسال نمیشود و مخاطب از آن مطلع نیست و بعضی شعب قضایی تاریخ رویت توسط مخاطب را ملاک قرار میدهند. بنظر میاید که تاریخ رویت ابلاغیه توسط مخاطب ملاک است. راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

معاونت پژوهش، برنامه ریزی و نظارت مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه درخصوص سوالات مطرح شده پیرامون کیفیت تشخیص زمان ابلاغ الکترونیکی بین تاریخ ارسال به سامانه و مشاهده مخاطب، اعلام کرد؛ مطابق ماده 13 آیین نامه نحوه استفاده از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی «وصول الکترونیکی اوراق قضایی به حساب کاربری مخاطب در سامانه ابلاغ، ابلاغ محسوب می شود

پرسشگر :

یعنی تاریخ رویت مخاطب ملاک است؟

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

تاریخ درج در سامانه ملاک هست نه تاریخ رویت یا وصول شما به محض درج در سامانه ابلاغ شروع میشود وخلاف هرگونه ادعایی را شما باید ثابت کنید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

ازتاریخ پیامک شما بایدابلاغیه رامشاهده کنیدواصل راباتوجه به نبودوحدت رویه واحددرج درسامانه رالحاظ کنیدکاری است که ماهم میکنیم تابهانه ای نباشدبرای دادگاه.برای اطمینان بیشترازچندشعبه دادگاه وهمکاران بپرسید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابلاغ به دوصورت است ابلاغ واقعی وابلاغ قانونی اگر پیامک به گوشی ارسال شود لکن جهت رویت برگ ابلاغ به سایت ثنا ابلاغ الکترونیکی مراجعه نکنید نوع ابلاغ قانونی است ولی اگر به سایت ابلاغ مراجعه کنید و برگ ابلاغ رامشاهده کنید نوع ابلاغ واقعی است

پرسشگر :

سپاس از پاسخ همگی متاسفانه هیچ پیامکی برای من نمیاد وقتی در سامانه میگذارند در حالیکه پیامهای دیگر سامانه مثل تغییر رمز و غیره از طرف سامانه میاد

پرسشگر :

سلام جناب آقای ظریفی متوجه فرمایشتان نشدم بزرگواری کنید واضحتر بفرمایید

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام تاریخ درج در سامانه ملاک است و تاریخ ابلاغ محسوب است

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام تاریخ درج درسامانه ملاک ابلاغ محسوب ميشه

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام تاریخ درج در سامانه ثنا و ارسال پیامک ملاک ابلاغ است