مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست ابطال رای داوری

سلام اینجانب یک واحد مسکونی به واسطه شرکت عمران پ از شرکت الف خریداری کردم این شرکت کوتاهی‌های فراوانی در واحد من انجام داد از شرکت عمران تقاضای داوری کردم داوری ناعادلانه بود تقاضای ابطال داوری کردم قاضی به استناد ماده 492 و 485آیین دادرسی مدنی میگوید در مهلت مقرر 20 روز باید به ابلاغ شرکت عمران اعتراض می کردید و رد قرار دادخواست را صادر کرد در حالیکه به دادگاه گفتم وقتی در سند پیش فروش طریقه ابلاغ رای داوری معین نگردیده پس داور موظف است رای خود را به دادگاه تسلیم نماید و دادگاه به من ابلاغ کند و من پس از دریافت ابلاغ از طرف دادگاه، تقاضای ابطال رای داوری نمایم و دادگاه نباید به ابلاغ شرکت عمران که قانونی نیست استناد کند و دادخواست مرا رد نماید لطفاً پاسخ دهید آیا اعتراض من به جاست؟

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

ماده 485 - چنانچه طرفین در قرارداد داوری طریق خاصی برای ابلاغ رای داوری پیش بینی نکرده باشند، داور مکلف است رای خود را به دفتر دادگاه ارجاع کننده دعوا به داور یا دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به اصل دعوا را دارد تسلیم نماید.
دفتر دادگاه اصل رای را بایگانی نموده و رونوشت گواهی شده آن را به دستور دادگاه برای اصحاب دعوا ارسال می دارد.

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

من بانظرشماموافقم ..ازرای صادره درمهلت مقررتجدیدنظرخواهی کنید