مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزندان

باسلام
احتراما اینجانب در سال 95 به صورت توافقی از همسرم جدا شدم و بابت نفقه فرزندان ماهی 600 تومان پرداخت نمایند که این امر تا ماه پیش ادامه داشته است ولی متاسفانه فرزندان اینجانب که دو دختر 19 و 12 ساله می‌باشند از ملاقات با بنده سر باز می‌زنند. سوال اینجانب این است که می توان با پرداخت نکردن نفقه آنها را مجبور به ملاقات کنم. در ضمن حضانت بچه ها با مادرشان بوده و فکر میکنم القایات ایشان باعث گریزانی بچه ها از من می باشد. با تشکر اینجانب را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

ياسين  اقائي جنت مكان

ياسين  اقائي جنت مكان:

با درود
خیر امکان چنین امری برای شما وجود ندارد زیرا نفقه حق فرزند و تکلیف قانونی پدر می باشد و شما موظف به پرداخت آن می باشید و در صورت عدم پرداخت عواقبی به شما تحمیل خواهد گردید.

نرگس صادقي قهساره

نرگس صادقي قهساره:

سلام وقت بخیر نفقه فرزند دختر تا زمان تجرد با پدر می باشد
و موضوع ملاقات فرزند موضوع جداگانه ایست که می بایست مقدمتا از طریق دادگاه حکم قضایی جهت ملاقات فرزندان گرفته شود و متعاقب ان اقدام گردد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر نفقه فرزندان بر ذمه شما میباشد و می‌بایست پرداخت کنید عدم ملاقات موضوع جداگانه ای است