مشاوره حقوقی رایگان - دخالت در زمین شراکتی افراد دیگر

باعرض سلام
زمین کشاورزی به صورت شراکتی دارا می باشیم که شریک اینجانب با طرفی به مشکل برخورده و زمین شریک به صورت وراثتی می باشد که هنوز انحصار ورثه ان انجام نشده و طرفی که با شریک من به مشکل برخورده امده و جلوی کشت زمین من را نیز گرفته حال من میخواهم بدانم که از لحاظ قانونی او میتواند در کار شراکتی ما مداخله کند یا نه و اگر نمی تواند و در کار ما مداخله کرد من میتوانم از او شکایت کنم که باعث به وجود امدن زیان برای امن شده است یا نه؟
با تشکر از راهنمایی های شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید شکایت مطرح نمایید هیچ کس اجازه ندارد به صرف مشکل با شخص دیگر مانع استفاده از ملک دیگری شود