مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی دست ساز

سلام خسته نباشید داداشم رو با 487 لیتر مشروبات دست ساز الکلی گرفت و بعد از درخواست تجدید نظر خواهی به داداشم 45 ضربه شلاق و 4 ماه حسب تعزیری و جزای نقدی 120 میلیون تومان تعزیری حکم دادن میخواستم بدونم اگه به خواست خدا عفو رهبری بیاد چطوری میشه این مثالو همشو شامل میشه یا کسر میشه .

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام شرایط عفو رهبری در عفو مقید ومشخص می باشد باید بررسی کنید که موارد منطبق با جرم و‌ مورد شما می باشد یا خیر