مشاوره حقوقی رایگان - جرم پزشکی و برگه سفید امضاء

چندروز پیش در مطبی جراحی زیبایی افتادگی پلک و لیفت صورت انجام دادم که تغییر انجام نشده و با مشکل همراه است، دکتر تبحر نداشته و فاقد تابلو جراح زیبایی‌ بود! و حدس میزنم پزشک عمومی باشد، با این حال تحت تاثیر قرار گرفتم و تن به عمل دادم، اما قبل عمل از من پشت برگه مشخصات بیمار سفید امضاء و اثر انگشت گرفتند، حال سوال من اینست درحالیکه عمل زیبایی‌ توسط پزشک عمومی جرم است آیا با این امضایی که دادم میتوانم شکایت کنم ، آیا این برگه میتواند تهدیدی علیه من قرار بگیرد؟! متشکرم

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
میتونید ازش شکایت کنید مخصوصا اگه تخصص هم نداشته...و برگه ای هم که امضا کردید مهم نیست..