مشاوره حقوقی رایگان - توقف حکم قطعی در اجرای احکام

با سلام
دادخواستی مبنی بر اجرت المثل ایام تصرف ثبت شد و حکم قطعی شد و مبلغی هم باید پرداخت کنم
حالا من جدیدا اقدام به اجرت المثل ایام تصرف ملکی که قبلا در تصرف همین شخصی که از بنده شاکی شده رو به دادگاه دادم تا زمان جلسه و مراحل دیگه حالا سوالم اینه که ایا الان که من هم در همین خصوص یعنی اجرت المثل ایام تصرف دادخواست دادم بر علیه همین شخصی که از من بابت اجرت المثل شاکی شده میتوان تا روشن شدن موضوع حکم رو در اجرا متوقف کنم .
توضیح اینکه من یک ملک رو تصرف کردم و طرف مقابل هم ملکی دیگه
ولی من کمی دیر اقدام کردم و فعلا مراحل رسیدگی من زمان میبره ....

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

خیر تا زمان صدور رای امکان توقف حکم نیس مگر اینکه دستور موقت بر توقف اجرای حکم صادر شود

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام
خير چون حكم قطعي شده قابل اجراست متوقف نميشود-مكر اينكه دستور توقيف بگيريد كه امكانش كم است