مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ملک ارثی

برای دریافت اجرت المثل ایام تصرف ملک مشاع ارث پیگیری کیفری بهتر است یا حقوقی؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
به نظر می رسد از لحاظ کیفری هم به وجه ریالی مدنظر خود خواهید رسید و هم مجازات و کیفری که فرد را به سزای عمل قبیح خود برساند بهتر و منطقی تر است.
و السلام

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بستگی به طرح دعوی مرتبط با موضوع دارد
بیقین اعمال مجازات در دعوی کیفری شخص بزهکار متنبه خواهد شد
و بنوعی برای شما تسکینی در جبران حقوق تضییع شده شما خواهد شد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بستگی به مدارک شما دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که نیت شما چیست با توجه به این موضوع می توان حقوقی و کیفری را از هم جدا کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را به طرفیت متصرف اقامه نمایید
و دادگاه فقط نسبت به سهم شما از مال مشاع ، رای صادر
خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی دارد.
اما بهتر است دادخواست حقوقی دهید