مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرار در دادگاه غیرصالح

سلام اگر شخصی در دادگاه کیفری یک اقرار به رابطه جنسی مشروط به احراز زوجیت در جلسه اول بنماید. بعدا با ارائه مدرک مستند(روحانی بودن و طلبه) معترض به صلاحیت دادگاه کیفری یک گردد. و دادگاه قرار عدم صلاحیت صادر کند. آیا پرونده را دادگاه خودش ارجاع میدهد به دادگاه ویژه روحانیت و یا اینکه شاکی را هدایت به طرح شکایت در دادگاه ویژه می نماید؟ سوال اصلی اینکه ایا اقرار در دادگاه غیر صالح در دادگاه صالح مستند حکم و رای قرار میگیرد یا فاقد اثر است؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام پرونده با قرار عدم صلاحیت به دادگاه ویژه روحانیت ارسال می شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادگاه درصورت عدم صلاحیت پرونده را به دادسرای صلاحیت دار ارسال میکند دادگاه فاقدصلاحیت وقتی ازورود به پرونده خودداری میکند یعنی مجوز تحقیقات وادامه رسیدگی را ندارد درنتیجه باید مجددا از متهم تحقیق شود واقراردراین جرایم باید دردادگاه باشد