مشاوره حقوقی رایگان - فوت دوستم

عرض سلام و ادب
اینجانب با کامیون حدودا 6تن شن بار داشته (بنز تک) بهمراه دونفر از دوستام رفتیم بیرون از شهر (ملک تفریحی خودم) شب اونجا مواد مخدر مصرف کردیم و حال یکی از دوستام خراب میشه و زمانیکه میخواستیم برسونیم بیمارستان گوشه لاستیک ماشین خورده بهش (سمت راست بدنش رو گرفته.زانو و دست و یه کم از سینه و صورت) و من هم اصلا متوجه نشدم چون دید نداشتم. بیابان هست اونجا برق وجود نداره. جاده هم خاکی و باریک بوده. و حدودا ساعت سه یا چهار صبح بوده فوت کرده است
الان قتل عمد میشه یا غیرعمد؟
اون یکی دوستم که باهامون بوده هم مقصر میشه یا نه؟ بهش هم گفتم حواست باشه که من ماشین رو بیارم جلو ببریمش بیمارستان.
خودم راننده بودم گواهینامه پایه یک هم ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ماجرایی که شما تعریف می کنید قتل عمد نیست اما بازپرس پرونده به راحتی این ماجرا را از شما نمی پذیرد.
اگر هم قتل غیر عمد تشخیص داده شود دیه را باید خود شما بپردازید چون بیمه به رانندگان بدون گواهی نامه خسارت پرداخت نمی نماید