مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام.
فرض کنید در یک سانحه تصادف رانندگی تعدادی از یک خانواده کشته شوند و حکم قتل غیر عمد باشد. حال سوال این است بین کشته شدگان در این قتل غیر عمد تقسیم ارث چگونه است؟ آیا از قانون هدم تبعیت میکند و کشته شدگان از یکدیگر ارث میبرند یا ارث صرفا به اشخاص زنده طبقه ارثی خواهد رسید و اصولا در زمان قتل تقسیم ارث چگونه است؟ با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هر یک از مصدومین که دیر تر از بیقه فوت نماید وتاریخ وساعت فوت وی موخر باشد از سایرین که مقدم فوت کرده است ارث خواهد برد به ترتیب طبقات ارث

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید زمان و ساعت فوت تمام آنها مشخص بشود و سپس بر اساس ساعت فوت معلوم خواهد شد که چه کسی ارث خواهد برود . و اگر در گواهی فوت اعلام شود که ساعت فوت مشخص نیست ....
بهتر است با یک وکیل حضورا مشورت نمایید