مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری 22 بهمن زیر شش ماه

سلام با توجه عفو نامه 22 بهمن سال 97 و 98 که بند الف این مورد می‌باشد که اگر حکم حبس شش ماه کسی که به هر علت اجرا نشده باشد در صورت نداشتن شاکی خصوصی, مورد عفو قرار میگیرد
حال سوال این است که طبق تجربه کاری شما امکانش هست که امسال هم این عفو را در عفو نامه قید کنند؟
دادستان تهران 23 بهمن سال 97:
(به گزارش خبرنگار مهر، عباس جعفری دولت‌آبادی در گفتگویی رادیویی در رابطه با عفو به مناسبت چهلمین سال پیروی انقلاب اسلامی گفت: این عفو در سال های پیش هم انجام می شد، اما امسال گسترده تر شده است، به طوری که اگر حکم حبس شش ماهه کسی به هر دلیلی اجرا نشده باشد، مشروط بر اینکه شاکی نداشته باشند، مشمول عفو می‌شوند.)

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا هرساله عفو رهبرب به مناسبتهای مختلف صادر میگردد وامسال نیز عفو رهبری به مناسبت 22 بهمن صادر ودر حال ابلاغ به مراجع قضایی است ودر خصوص موصوع سوال شما با توجه به تجربیات