مشاوره حقوقی رایگان - میخواستم بپرسم با 3 سال نیم حبس و حدود 7 ماه 20 روز تحمل ایا عفو بهم تعلق میگیره یا خیر

با سلام خدمت وکلای محترم
ابنجانب متاهل با دو فرزند 3 ساله و پسر بزرگ خانواده و قیم و سرپرست قانونی خواهر و برادرو مادرم هستم که ( با 2 گرم و 70 سوت هرویین گیر کردم قاضی بهم 3 سال و 6 ماه حبس به اضافه 15 میلیون تومان جریمه و 44 ضربه شلاق دادن )
میخواستم ازتون خواهش کنم راهنمایی کنید و بفرمایید
با وجود 3سال و 6 ماه حبسی که دارم و از 1401/4/1 خود معرف به زندان رفتم و تا الان که 1401/12/20 است حدودا 7 ماه و 20 روزه که تحمل حبس دارم ایا این عفو 22 بهمن شامل حال بنده میشود یا خیر ودر صورت شامل بودن کجا باید برم و در صورت اینکه شامل حال بنده نشود میتونم چیکار کنم.
در ضمن برج 6 امسال هم 15 میلیون جریمه ام رو واریز کردم مه پابند بهم تعلق بگیره و الان با پابند بیرون به سر میبرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کاری نباید انجام بدی اگر مشمول عفو بشوی خودشان اقدام می کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کاری نمیخاد انجام بدید اگر مشمول بشوی اقدام می کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از طریق اجرای احکام کیفری پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق قاضی اجرای احکام مربوطه یا ناظر زندان موضوع را پیگیری نمائید ، در ضمن نیازی به اقدام خاصی از سوی شما نمی باشد در صورت شمول عفو به شما اطلاع خواهند داد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایطش را داشته باشید میتوانید از معاونت زندان مطلع شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است و در صورت عفو به اطلاع شما رسانده خواهد شد

و شما بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید ولی شما باید شرایط مقرر در قانون را داشته باشید

و شما میتوانید درخواست عفو ‌ موردی را مطرح نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شرایط عقو در بخشنامه آمده است که بستگی به نوع مجازات و... دارد مطالعه بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیازی به کاری از جانب شما نیست اگر مشمول عفوبشوید ناظر زندان اعلام می‌کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق قاضی اجرای احکام مربوطه یا ناظر زندان موضوع را پیگیری نمائید

ضمن اینکه نیازی به اقدام خاصی از سوی شما نمی باشد در صورت شمول عفو به شما اطلاع

خواهند داد و مدارک لازم و فرمهای مربوطه را تکمیل خواهند نمود برایتان

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، در خواست خود را به اداره زندان ارائه دهید و مدارک خود را ضمیمه درخواست کنید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اجرای احکام شعبه مربوطه پیگیری نمایید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

از قاضی اجرای احکام یا ناظر زندان موضوع را پیگیری نمائید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تعلق عفو به شما امری اجباری و الزامی نمی باشد که دارای شرایط مشخص باشد اما محتمل است با توجه به شرایط شما

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز متاسفانه مواد و اسلحه اعم از حمل استفاده نگهداری خریدوفروش شامل عفو نمیشه

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

احتمالا شامل می شود به اجرا احکام مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق قاضی اجرای احکام مربوطه یا ناظر زندان موضوع را پیگیری نمائید ، در ضمن نیازی به اقدام خاصی از سوی شما نمی باشد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام از اجرای احکام دادگاه پیگیری نمایید