مشاوره حقوقی رایگان - تعاونی مسکن

چنانچه مدیر عامل شرکت تعاونی مسکن یکی از نیروهای مسلح، مدعی شود حسب تصمیمات هیأت مدیره مبادرت به لغو امتیاز یکی از اعضا شرکت واگذاری همان زمین به شخص دیگری کرده است: الف): آیا عمل فوق جرم محسوب می شود یا خیر؟ ب) آیا بر فرض جرم بودن از مصادیق انتقال مال غیر است یا خیر؟ ج) مسئولیت کیفری متوجه چه کسی یا کسانی است، مدیر عامل یا هیأت مدیره؟ د) در کدام مرجع رسیدگی می شود؟ لطفا مستند به قانون و با ذکر شماره مستندات

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شما دارای فقط امتیاز بوده اید و پول زمین را هنوز نداده‌اند شما حقی ندارید . ولی اگر پول زمین را پرداخت کرده اید و سپس مدیر عامل زمین را به دیگری انتقال داده باشد جرم محقق شده است و...

در صورت تمایل تماس بگیرید