مشاوره حقوقی رایگان - فروش قرارداد واگذاری زمین تعاونی مسکن فرهنگیان

سلام. سال 82 تعاونی مسکن فرهنگیان از هفتصد عضو خود مبلغ یک میلیون تومان گرفت و قرارداد واگذاری زمین 180 متری با مشخصات و پلاک و..... داد. بنده بعد از چهار سال سه دانگ آنرا به برادرم به قیمت دومیلیون تومان فروختم. بعد از 19سال مطمئن شدیم زمینی وجود ندارد . تکلیف برادرم چیست. آیا بنده باید جبران خسارت او را بکنم و چگونه و با چه مبلغی. بسیار ممنون از زحمات

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زمینی در عرصه نبوده شما چه چیزی را به برادرتان فروخته اید ؟؟ مگر متراژ و مساحت و موقعیت جغرافیایی ملک مشخص نشده؟؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما در مقابل برادر خود مسئولیت خواهید داشت
و امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما در برابر برادرتان مسول هستید و تعاونی در برابر شما ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله شما نیز باید جبران خسارت نمایید