مشاوره حقوقی رایگان - بستن قرارداد

سلام
بنده تراشکار هستم و حدود 7 سال کار و تجربه کسب کردم اکنون برای خود میخوام کارگاه بزنم شریکی وجود دارد و میخواهد به اندازه مبلغی که من میخوام برای کارگاه و خرید لوازم و دستگاه هزینه کنم او هم میخواهد هزینه کند ولی صفر تا صد کار با من است. او فقط سرمایه گذار است حالا میخوام مطلع بشم که من هم سرمایه میزارم هم کار تخصص دارم قرارداد را چگونه ببندم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

قرارداد مشارکت تنظیم کنید و برای خودتون بابت تخصص تون یک مبلغ تعیین کنید