مشاوره حقوقی رایگان - رابطه پسر مجرد با زن متاهل

با سلام، برادر بنده مجرد است و چند وقتیست با زنی اشنا شده که آن زن ادعای مطلقه بودن کرده و به دروغ خود را تنها و بیوه جلوه داده و چون برادرم موقعیت مالی خوبی داشته او را گول میزند و دعوت به خانه اش میکند، که همزمان که برادرم وارد خانه شده بعد از چند دقیقه مردی وارد خانه میشود و خودش را شوهر زن معرفی میکند و با چاقو برادرم را تهدید کرده و یک ضربه به برادرم میزند و از او فیلم هم میگیرد و گوشی او را هم میبرد که البته فیلمی هم که از برادرم گرفته کاملا با پوشش بوده، برادرم فرار میکند، در ضمن شوهر زن هم اعتیاد داشته ایا احتمال باجگیری و دسیسه وجود دارد؟ اگر نه یا آره لطفا در هر صورت راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام.فرضیه های زیادی را می توان متصور شد.چنانچه با نقشه و توطئه قبلی بوده باشد بعنوان اغفال و اخاذی می توان از آنها شکایت کیفری نمود