مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن متاهل بدون اطلاع از متاهل بودن

سلام وقت بخیر بنده شیش سال پیش تو دانشگاه با یک خانمی دوست معمولی بودیم و من عاشق ایشون شدم ولی به ایشون نگفتم تو اینستاگرام همدیگرو دنبال میکردیم و بعداز دانشگاه که من فارغ تحصیل شدم بازم همدیگرو فالو داشتیم باهم صحبت میکردیم بعد از چهار سال این خانم اعتراف کرد که اونم عاشق من بوده من از وقتی فهمیدم همش با عشقم و نفس جان بهش پیام میدادم در اینستا و اصلا نمی‌دونستم که ایشون متاهل هست و ازدواج کرده چند وقتی پیش‌ پیج قبلیشو کلا دیلیت اکانت کرد و یه پیج جدید زد و من رو هم فالو کرد منم یک کلمه نوشتم خوش برگشتی عشقم بعد از چندروز نوشت ممنون منم در جواب نوشتم فدات نفس جان بعد سر صحبت باز شد که چیز خاصی نگفتم بعد دیدم هی می‌نویسه می‌خوام ببینمت بیا و فلان که من قبول نکردم بعد دیدم شوهر اون خانمه که تهدید کرد هرجا باشم‌ پیدام می‌کنه منم چون نمی‌دونستم متاهله این خانم حسابی معذرت خواهی کردم ولی دیدم طرف بلاکم کرده فقط خواستم بدونم شکایت نمیکنه یا اگه بکنه مشکلی برای من پیش نمیاد؟ من اون چتامم سریع پاک کردم و مجبور شدم منم بلاک کنم چون من ابرو دارم و نمی‌دونستم اون خانم ازدواج کرده ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا صرف رابطه چتی ونوشتاری بدون حضورفیزیکی وارتباط با هم داشتن موجبات ایجاد رابزه نامشروع را ایجاد نخواهد کرد
ثانیا برفرض احراز نیز سونیت مجرمانه در این مقال مفقود است و جرمی محقق نشده است

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..همه چیز بستگی به اقدامی که شوهر اون زن انجام خواهد داد بستگی داره پس از اون نوع پیامکهایی که ارسال شده بنابراین تا به جزییات این موَضوع

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

برقراری رابطه غیر شرعی با یک خانم خصوصا خانم شوهردار جرم و تحت شمول جرم روابط نامشروع است و اما آن بخش سوال شما که آیا شکایت میکند یا خیر ، آن دیگه بستگی به طرف مقابل دارد.....