مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که شماره کارت به نام خودشه و درگاه به نام دیگه

با شخصی در تلگرام چندین سال اشنا بودم و تمام مشخصات فرد از جمله کد ملیش را دارم ایشون رو کاملا مطمئن هستم که هویتشون برا خودشونه قرار بر این شد که بنده از ایشون خدماتی رو بخرم برای پرداخت دو روش به بنده داده شد 1- شماره کارت 2- درگاه آنلاین ... شماره کارت که به نام خودش بوده ولی درگاه انلاین به نام خودش نیست (از درگاه با دستور فتا استعلام گرفته شده) سایر کساKی که باهاشون در ارتباط هستم مبلغ رو به شماره کارت این شخص واریز کردند و اسکرین شات هارو بهم ارسال کردند.
تمام پیام های بنده با ایشون موجود و حتی پاک هم نکردند و اسکرین شات دارم. حالا بنده دادخواست رو همراه با تمامیه مدارک پیوست دادم و ارسال کردم سوال اصلیم اینجاست :
من از این شخص شاکی هستم خب ؟ حالا این طرف به من درگاه آنلاینی رو داده که به نام خودش نیست (استعلام گرفته شده از ... ).
طبق مدارک موجود که من با این شخص در ارتباط بودم و طبق مدارک دوستانی که واریزی رو به شماره کارت خودش انجام دادن شکایت من رد میشه یا نه ؟ یعنی چون درگاه به نام خودش نیست شکایت من رد میشه ؟

پاسخ ها :

علیرضا جواهرفروش زاده

علیرضا جواهرفروش زاده :

سلام، اگر محرز شود که درگاه مربوط به ایشان است دعوی شما استماع میشود.