مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب توسط دادستانی

سلام.
حساب بنده از طرف دادستانی کل کشور بسته شده، احتمال قوی میدهم که برای شرکت در سایت شرط بندی هستش.
بر اساس جستجو در همین سایت مواردی دیدم که با مراجعه به دادستانی و تعهد مشکلشون رفع شده.
آیا حتما باید مراجعه و تعهد بدم یا بهتر هست به وکیل مراجعه کنم؟
آیا امکان مسدود شدن همه کارت های من وجود دارد؟
آیا ابلاغیه برای من ارسال میشه یا فقط حساب مسدود میمونه؟ اگر ابلاغیه بیاد چقدر زمان بر هست؟
در چند سایت خبری دیدم که جناب بابایی گفتن فقط حساب مسدود و در صورت تکرار ارجاع به مراجع قضایی داده میشه.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

به وکیل مراجعه کنید.ظریفی09121022422