مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک مزایده ای ارثی

با سلام و خسته نباشید. حدود 20 سال پیش زمانی که پدرم زنده بود بر روی زمین پدری خود خانه ای ساختم. اکنون بعد از 20 سال وارثان قصد دارند کل زمین پدری را به مزایده بگذارند. با توجه به این که خانه ی من بر روی زمین پدری من ساخته شده است، آیا من میتوانم هزینه کارشناسی شده قسمتی از زمین تحت تصرف خود را در روز مزایده بپردازم؟

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام...خیر..شما میتوانید کل ملک راخریداری کنید تنها نمی توانید یک قسمت از زمین را بخرید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، قسمتی که تحت تصرف شماست، جزو ما ترک محسوب نمی گردد، وبایدجدا گردد، واگر قصد فروش با بقیه ما ترک دارید، باید، قیمت این قسمت زا جداگانه محاسبه، و بشما، پرداخت گردد ،