مشاوره حقوقی رایگان - معامله غير قانوني از حساب شركت

با سلام. در يك شركت سهامي خاص هيئت مديره و بازرس كه از سهامداران است از حساب شركت در ساليان گذشته و از دسته چک شركت چک هايي كه صراحتا به نام فروشنده صادر و به حساب فروشنده ملک واريز نموده اند و ملکی خریداری کرده اند و سپس ملک مورد نظر را به نام خودشان كرده اند و نه شركت.حال احدي از سهامداران اكنون متوجه قضيه گرديده و هيچ رضايتي از وي براي اين كار ندارن و پنهاني آن را انجام داده و بازرس هم با توجه به این که ذینفع بوده قضیه را منعکس نکرده است. فقط از سهامداران شركت یک سهامدار از اين معامله محروم شده. با توجه به شرایط فوق و این که کاملا واضح میباشد در جهت منافع شخصی بوده این معامله از حساب شرکت طبق قانون با توجه به جرم بودن این اقدام که قانونا باید به نام شرکت یا تمامی سهامداران میشد ملک مورد نظر و با توجه به منفعت ممکن الحصول یا منفعت عیان و مسلم که در اثر این اقدام مجرمانه نفع مسلم فوت شده و يا هر ماده قانوني مرتبط با توجه به توضیحات ذکر شده در بالا سهامدار معترض و شاکی میتواند غرامت و ضرر نسبت به قدرالسهمش در شركت از آن ها با توجه به ارزش قيمت روز ملك مورد اشاره درخواست نمايد یا میتواند ادعای مالکیت نسبت به قدرالسهم خود در شرکت از ملک مورد نظر داشته باشد؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مي تواند با وجود شرايط و اسناد و مدارك شركت

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، برابر ماده 258و267ق، ت، عمل هیئت مدیره، جرم است، هییت مدیره جدید، میتوانند اعلام جرم کنند و تقاضای ابطال معامله زا تقدیم دادگاه نمایند