مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در ساخت و ساز ملک

با سلام و عرض خدا قوت.
بنده یک آپارتمان 3 طبقه روی پیلوت به همراه یک بهار خواب بالای طبقه سوم احداث کردم. الان قصد دارم حیاطی که در طبقه چهارم جلوی بهار خواب هست و جزء مشاعات ساختمان نیست به طبقه چهارم اضافه کنم. بنده برای ساخت این ساختمان از همسایه ها رضایت نامه برای سطح و طبقات گرفتم و محدودیتی برای من قائل نشدن. حالا مالک یکی از همسایه ها ( سمتی که قرار هست بسازم ) رفته شهرداری شکایت کرده و جلوی مجوز شهرداری که قرار بود به من بدهند را گرفته. اگر بدون مجوز بسازم امکان تخریب ملک من وجود دارد؟ دوستان دقت کنید بنده رضایت نامه بدون محدودیت از همسایه ها هم دارم ولی در آن قید نشده که نسبت به غیر نافذ باشه اما مالک قبلی اطلاع داده.

پاسخ ها :

سعید شهاب

جناب آقای سعید شهاب :

بله چنانچه شاکی وجود داشته باشد در صورت ساخت با مشکل روبرو میشوید به کمسیون ماده صد ارجاع میشود