مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام. من از بانک وام ازدواج گرفتم و الان بعد از گذشت یک سال و خورده ای، شش الی هفت تا از قسط هایم عقب افتاده که جمع مبلغ معوقه ی قسط های بنده که ندادم 4 میلیون میشه. قرارداد وام من با بانک 5 ساله هست. رئیس بانک هم زنگ میزنه تهدید میکنه که سفته هایت میره اجرا و ... میخواستم بدونم چه زمانی بانک مجاز هست سفته های من رو به اجرا بزاره و چه مدت طول میکشه تقریبا تا جلب و مصادره اموال من در بیاد و بتونند از من چیزی بگیرن؟ لازم به ذکر هست که قسط های عقب افتاده من مال اوایل بوده و الان 7 ماهی میشه قسط ها رو میدهم ولی قسط های اوایل مونده. ممنون میشم کامل بگید.

پاسخ ها :

داود  حسيني

داود حسيني :

استان :

سلام معمولا بانکها ازحدود ده قسط معوقه اول باید طی سه اخطار کتبی به بدهکار جهت پرداخت اقدام کنند بعد ازاخطاربانک اگراقدامی جهت پرداخت صورت نگرفت بانک میتواند ازطریق دایره اجرای ثبت اسناد ویا دادگاه جهت وصول طلب خود اقدام کند روند دادگاه قابل پیش بینی نیست اما اگه برای توقیف اموال اقدام کنند نهایت ظرف ده تا20روز میتونند اموال شمارو غیرازمستثنیات توقیف کنند