مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به سرقت

باسلام و خسته نباشید خیلی ممنون از وکلای محترم وسایت دادراه من چندین مرتبه سوال طرح کردم و پاسخ گرفتم سپاس فراوان، این دفعه هم سوالم مربوط به پرونده و سوال های قبلیم هست،
به همسر بنده اتهام دزدی زده شده توسط افسر کلانتری، ان هم دزدی وسایل و ابزار کار همسرم که از داخل ماشین برداشتن، گفتن 2 شاکی داره، شوهر بنده هیچ سوسابقه ای نداره و خدا میدونه این وسایل و به سختی گرفتیم، پرونده از مهرماه 99 در جریان هست و بازپرس دائم به دلایل مختلف عقب میندازه، بعد از زیرو رو کردن خونه تونستم فاکتور یکی از دستگاه ها رو پیدا کنم، که سنگ فرز هست اون و بردم نزد بازپرس، الان در ثنا همسرم دیدم وقت نظارت به دلیل ضرورت اخذ توضیح از طرفین به تاریخ 11/21 تعیین گردید، یعنی امکان هست ما بتونیم وسایل و بگیریم، سنگ فرز و جعبه ابزار بوده استشهادیه محل کسب جمع کردیم که شوهر من 7 سال کارش خدمات فنی هست و این وسایل متعلق به کاره، و در اخر تا به حال هم هیچ ابلاغیه و احضاریه برای همسرم نیومده!!؟ الان چی میشه؟؟ چکار کنم بتونم وسایل و بگیریم؟؟؟

پاسخ ها :

نعمت اله مرادی

نعمت اله مرادی :

استان :

در صورتی که دلایل کافی دال بر اثبات اتهام علیه همسر شما نباشه بنا بر اصل 37 قانون اساسی و قا عده ی درع همسر شما تبرئه میشود

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام چنانچه همسرتان از اتهام وارده برائت حاصل نماید دادیار دستور رد اموال را به صاحب آن خواهد داد