مشاوره حقوقی رایگان - خدمت مقدس سربازی

با سلام بنده سال 89 حین انجام خدمت سربازی تصادف کردم متاسفانه همان موقع طحالمو برداشتن و من با مشکلات زیادی روبرو شدم. با اینکه ماشین بیمه بود و من حکم ماموریت داشتم نه بهم بیمه دادند نه غرامت. به هر وکیلی هم گفتم قبول نکردند وکالتمو . هم درصد بیمه مسافران نظامی رو دادم هم بخاطر تصادف و بیمه زندانیم کردند همانموقع . و با اینکه ماشین بیمه داشت بیست درصد از خسارت کل ماشینو گرفتن و همه خسارت وسایل اضافی از جمله بیسیم و گوشی موبایل فرمانده رو به گردن من انداختند. از سال 89 با هر طریقی از من پول گرفتند و میگیرند. با اینکه حکم من اصلا رانندگی نبود به زور بهم ماشین دادند. تهران گفت میتونستن جانبازی بدن ولی چون تو شهرستانم جانبازی هم ندادن. الان 7 میلیون از بدهیم مونده و توان پرداخت ندارم و بخاطر همین 7 میلیون ازم 15 میلیون چک امانت گرفتن و 15 میلیون سفته . تو رو خدا بگین چیکار کنم و از این کابوس چطوری راحت بشم. به من معلولیت حین خدمت دادن ولی نه میتونم استخدام شم نه هیچی. ممنونم اگه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام برید دادخواست اعسار مطرح نمایید وپس از ثبت دادخواست به تبع آن تقاضای استرداد چک وسفته هاتون رو بکنید

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

پروندد اگه قطعی شده اعاده دادرسی بزنید.براچکوسفته استردادبزنید و بدهی رو تقسیط بخواین.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

چنانچه خودرو دارای بیمه حوادث راننده باشد ،دیه شما تا سقف تعهدات بیمه نامه قابل دریافت میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد