مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنگاه املاک غیر مجاز

با عرض سلام. بنده حدود 2 سال پیش در یک دفتر واقع در میدان کاج تهران قراردادی با شخصی منعقد نمودم مبنی بر این که یک ملک نیمه کاره را با چند آپارتمان معاوضه کنم البته در قرارداد از بنده به عنوان فروشنده و از طرف مقابل به عنوان خریدار یاد شده. شخص واسطه تحت عنوان املاک ... امضاء نموده در حالیکه فاقد پروانه کسب می باشد و کد رهگیری اخذ ننموده. همچنین برای طرف معامله کد ملی جعلی قید نموده. آیا بنده میتوانم از مشاور املاک شکایت کنم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

بنگاه املاک بدون پروانه کسب شکایت از مشاور املاک مشاور املاک متخلف