مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مشاور املاک برای کلاهبرداری و خرید ملک به قیمت پایین تر و فروش به قیمت بالاتر

با سلام و احترام
چند وقت پیش من ی واحد آپارتمان فروختم و از آنجایی که مشاور املاک اولش میگفت خریدار مصرف کننده هستش و از ما تخفیف زیادی گرفت و به ما میگفت که ملک شما بیشتر از این ارزش ندارد! و به هر حال ما قرارداد رو امضا کردیم و قرار شد ماه بعد بریم دفتر اسناد و... ولی چند روز بعدش بنده متوجه شدم اون خریدار دلال هستش و در واقع رفیق این مشاور املاک و در واقع با هم همکاری میکنند ، و اینکه فهمیدیم همان روز بعدش خونه منو با یک و نیم میلیون بالاتر قیمت گذاشته سایت آگهی و سایر املاکی ها برای فروش که بعدش بنده اقدام کردم برای فسخ ولی کمی جریمه از من گرفت بعلاوه کمیسیون .
میخواستم بدونم چجوری میشه از این مشاور املاک شکایت کرد؟
ضمنا بعدا متوجه شدم که مشاور املاکی جزو بنگاههای مجاز نیست و کد رهگیری ندارد

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین تقاضای خسارات کنین و کیفری هم تحصیل مال از طریق نامشروع

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تقاضای خسارت کنید و شکواییه توسط متخصص تنظیم کنید
جهت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان مطالبه خسارت طی دادخواستی تقدیم نماید