مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو در رهن خودرو ساز

سلام.
در قرعه کشی ثبت نامی خودرو، برنده خودرو شدم. خودرو از نمایندگی حتی به خونه نیاوردم و برای فروش گذاشتم چون به پول آن نیاز دارم. سند هم حدودا تا 9 ماه دیگر در رهن نمایندگی است.
با وکالت بلاعزل و مبایعه نامه میشه این ماشین رو فروخت و مشکلی پیش نیاد پول ماشین به طور کامل پرداخت شده.
وقتی این ماشین رو از نمایندگی خونه نیاوردم و حتی یک بار هم سوارش نشدم. مشکلی پیش میاد؟
مثلا اگر کسی که خرید تخلفی باهاش انجام بده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید ماشین را به صورت قولنامه ای به فروش برسانید و. سپس ماشین را در نمایندگی تحویل خریدار بدهید