مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک با وام

با سلام.
من قصد دارم در منطقه ی پرند خانه ای خریداری کنم. با پولی که من دارم در فاز 0 و 1 و 2 و 3 خانه ای گیرم نمی آید جز با گرفتن وام بر روی سند خانه. از بانک مسکن پرس و جو کردم و وامی بیشتر از 160 میلیون به من تعلق نمیگیرد که بخواهم بذارم روی پولی که دارم و خانه را خریداری کنم. اما به یک مسکن در همان فاز 2 مراجعه کردم و ایشان بیان کردند که خانه ای به متراژ 87 متر و ده سال ساخت را به قیمت 600 میلیون ( حالا بنا به دلایلی صاحب خانه به پول نیاز دارد و زیر قیمت منطقه میدهد. در واقع خانه ای با آن متراژ و در آن منطقه تقریبا 750_800 میلیون قیمت دارد) را برای فروش گذاشتن. این که گفتند 250 میلیون وام روی سند شش دانگ میتوانم بگیرم و با گذاشتن بر روی پول راحت میتوانم خانه را خریداری کنم. ایشان میگفتند که چند خانه ی این شکلی دارند که با وام 250 میلیونی هستند و صاحب های خانه به ایشان اطمینان دارند.
ممکن است وام 250 میلیونی مشکل قانونی داشته باشد؟ چون از بانک مسکن است و 12 ساله است. آیا میتوان اطمینان کرد و اقدام به خرید کنم؟
ممنون از وقتی که برای خواندن سوال گذاشتید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله. بهتر است شما ابتدا به بانک مراجعه نمایید و میزان وام و بدهی را مشخص کنید و سپس اقدام به خرید نمایید