مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط مالک خودرو

با سلام.
سال 96 خودرویی را با قولنامه دستی از شخصی خریداری کردم. شکایت الزام به سند از فروشنده و مالک کردم. خودرو توسط مالک توقیف شده است. رای دادگاه مبنی بر استرداد مال به دلیل امانت بودن نزد خریدار اول را دارد. اعتراض ثالث زدم خریدار اول در دادگاه حاضر نشد و رای استرداد مالک تایید شد. الان میخواهم از فروشنده شکایت کنم. چطوری میتونم به پولم برسم؟ خودرو در تصرف بنده است اگر خودرو را تا زمان تعیین تکلیف تحویل مالک ندهم چه تبعاتی برای بنده دارد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به رای استرداد مال ، شما دادخواست مطالبه وجه به علت مستحق للغیر درآمدن مبیع با احتساب کلیه خسارات و غرامات وارده علیه فروشنده بدهید. به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده تا دادخواست را ثبت کنند.