مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه از صندوق تامین خسارات بدنی

سلام. چند وقت پيش برادرم تصادف كرد و به شدت آسيب ديد. احتمالا تا چند ماه بايد خانه نشين باشه. ما قصد داريم شكايت مطرح كنيم و از صندوق دولت ديه دريافت كنيم. اما موضوع اصلي اين هست كه براي اثبات اين كه كسي به برادرم زده و فرار كرده، مدرک خاصي نداريم و گزارش پليسي هم كه در صحنه حاضر شده نوشته "واژگوني"
ميخوام بدونم اگر دوربيني اون اطراف باشه و در نهايت اثبات بشه كه ما دروغ گفتيم كه كسي به برادرم زده و فرار كرده، براي ما چه اتفاقي ميوفته؟ آيا دردسر ساز ميشه؟
با تشكر.

پاسخ ها :

عبدالخالق عباس پور

عبدالخالق عباس پور :

استان :

سلام بر اساس قانون بیمه اجباری موارد پرداخت ديه از صندوق خسات های بدنی مشخص است یکی از این موارد فرار راننده مقصر حادثه است. که این امر حتما باید از طریق ادله اثبات دعوی از جمله شهادت شهودامکان دارد اما اگر خلاف آن به اثبات برسد و تبانی باشد نه تنها دیه پرداخت نمی گردد بلکه در معرض مجازات حبس نیز قرار می گیرید