مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط بدون اجازه صاحب خط

با سلام. من با آقایی در ارتباط هستم و ایشون چند هفته ای میشه که از من درخواست کارت ملی میکردند. چندین بار من هم شماره ملی ام رو بهشون دادم. البته این هم بگم این شخص خودشون کارمند دادگاه هستند. میخواستم ببینم میتونن پرینت خط من رو بگیرند؟ الان یک هفته هست به من میگه خیانت کردی.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اخذ پرینت مکالمات تلفنی بدون مجوز مقام قضایی ممکن نیست.
موفق باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتونه گرفتن پرینت تلفن باید با دستور قاضی باشه ضمن اینکه پای خودشم گیر هست بخاطر رابطه نامشروع و میتونین به حفاطت اطلاعات دادگستری اعلام کنید