مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مطالبه وام تسویه شده توسط ضامن

سلام
وام بانکی فردی را یکجا ضامن تسویه نموده پس از طی مراحل داددگاه حکم محکومیت وام گیرنده صادر گردید بعد از صدور حکم اجرای احکام محکوم درخواست اعسار داده آیا قبل از جلسه ضامن می تواند از دادگاه استعلام های لازم جهت حساب های بانکی،ثبت اسناد،راهور نیروی انتظامی و...... را درخواست نمود؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
بله می تواند و قاعدتاً استعلامات سه گانه در اجرا باید انجام شود.

مهشید فروزان مفرد

مهشید فروزان مفرد :

استان :

با سللم در پوشش تامین خواسته با پرداخت خسارت احتمالی می‌توان استعلام سه گانه را اخذ نمود

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بله ولی دادگاه درردیاقبول آن مختاراست