مشاوره حقوقی رایگان - بدهی زندانی

سلام
من از یک نفر طلبکار بودم که چند نفر شاکی داشت و در زندان بود ایشون بدهی شو اعسار بست و چند ماه پرداخت کرد و دیگه پرداخت نکرد و یهو غیب شد و ازش خبری نیست .
میخواستم بدونم آیا دادگاه ایشون رو بدون ضامن آزاد کرده یا باید ضامن داشته باشه تا آزاد بشه ؟
ممنون

پاسخ ها :

مهشید فروزان مفرد

مهشید فروزان مفرد :

استان :

با سلام اگر مبلغ بدهی هنوز به اتمام نرسیده حتما ضمانت یا کفالت یا وثیقه از بدهکار اخذ شده

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
اگر اعسار ایشون پذیرفته شده که نیاز به ضامن نبوده قاعدتاً اما اگر ابتدا جلب شده و در زندان اعسار رو داده و قبل از رسیدگی و صدور رأی اومده بیرون احتمالا باید وثیقه سپرده باشه.

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

درحکم دادگاه آمده به اجرای احکام مراجعه کنید