مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سرقفلی بابت بدهی

با سلام
همسر من بدلیل دو چک که روی هم مبلغ 7 میلیارد می باشد در زندان بسر می برد
سوال من این است آیا میتوان مغازه ای که سه دنگ سرقفلی به ایشان تعلق دارد و شریک دارد را توقیف کرد و زندانی آزاد شد ؟
سوال بعدی مدت زمانی که برای فروش و تسویه بدهی انجام میشود چقدر است؟
و آیا با توقیف بلافاصله آزاد میشود یا اینکه دولت به مزایده میگذارد؟؟
متشکر میشم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله با معرفی اسناد مالکیت مربوط به سرقفلی به اجرای احکام �دانی آزاد می‌گردد
ابتدا مال مورد معرفی کارشناسی می‌گردد تا حداقل قیمت مشخص گردد سپس �ت مزایده تعیین می‌گردد که معمولاً پروسه دو الی سه ماهه است
با معرفی مال زندانی بلافاصله آزاد می‌گردد