مشاوره حقوقی رایگان - کارت ماشین المثنی

با سلام. کارت ماشین خودرو گم شده ولی سند سبز موجود است. خودرو مال شرکت میباشد. لطفا جهت درخواست المثنی مرا راهنمایی کنید و در صورت امکان وکیل برای این کار معرفی نمایید

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
به مراکز تعویض پلاک مراجعه نمایید و مدارک احراز هویت و مدارک مربوط به خودرو، سند ، بیمه شخص ثالث و گواهی عدم خلافی به همراه داشته باشید. یک نوبت آگهی منتشر میشود و پس از سپری شدن 10 روز با پرداخت هزینه، کارت المثنی برای شما صادر می شود.