مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین در صورت مفقودی کارت ماشین

سلام خسته نباشید، ممنون از مشاوره و راهنمایی هاتون
بنده قصد معامله ماشینم رو دارم اما کارت ماشین مفقود شده، با درخواست المثنی چقد طول میکشه که المثنی صادر بشه؟ و سوال مهم اینکه من میتونم برای المثنی بنام خودم اقدام نکنم و زمان فروش و تعویض پلاک، درخواست بدم که کارت جدید بنام خریدار صادر بشه؟ و اینکه این مساله باعث افت قیمت میشه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به موقعیت اداره در میزان تقاضا . نمیشه زمان خاصی گفت خیر المثنی بنام کسی صادر میشه که مالکیت خودرو رو دارن