مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدایای دوران نامزدی

با سلام.
من در سال 97 با خانومی برای ازدواج آشنا شده و اوایل سال 99 خاتمه داده شد که در طول این مدت هدایای برای ایشان خریداری کرده ام و مبالغ زیادی برای تسویه بدهی های ایشان از حسابم برداشت شده و حتی یک ماشین برای ایشان خریداری شده که سال بعد با قیمت بیشتر فروخته شده. حالا بعد از جدایی با توجه به اعلام خود ایشان در پس دادن هدایا به بهانه های مختلف امتناع میکنند. ضمنا به دروغ ادعای فروختن طلا ها را دارند. آیا میتوان مطالبه خسارت مالی برای پرداخت بدهی های ایشان و یا طلاها به قیمت نرخ روز مطالبه شوند؟ ( بعد از درخواست اینجانب برای استرداد ادعا فروش طلا کرده و قبلش موجود بودند. )
با تشکر.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

در مورد پرداخت بدهی های ایشان اگر با اجازه وی بوده میتوانید استرداد نمایید
در مورد هدایای دوران نامزدی هم اگر عقد نکرده باشید میتوانید مطالبه طلاها و دیگر هدایا و درصورت فروش قیمت آنها را بکنید