مشاوره حقوقی رایگان - اعمال سابقه جبهه بازنشسته

سلام و عرض ادب.
با احترام باستحضار میرساند بنده از تاریخ 1363/12/01 الی 1365/07/15 به مدت 6 ماه و 7 روز در جبهه به صورت داوطلب بسیجی حضور داشتم. قابل ذکر است که از تاریخ 1363 کارمند آموزش و پرورش بودم و در سال 1393 نیز بازنشسته شدم. من از امتیاز گروه در حکم شغلی ام بابت رزمندگی بهره نبردم. حالا چگونه میتوانم احقاق حق نمایم؟ با تشکر از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

سهیل سهیلی

سهیل سهیلی :

استان :

سلام به طرفیت ارگانی که خدمت کردید دادخواستی مبنی بر اعمال مدت جبهه برابر گواهی در نزد دیوان عدالت اداری مطرح می نمایبد موفق و پیروز