مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت خودرو توسط همسر

با عرض سلام و ادب.
بنده نزدیک به یک سال تمام درگیر پرونده مهریه، نفقه و طلاق بودم. متاسفانه به دلیل این که عموی خانم سابق من وکیل هستند خیلی اذیت شدم. حالا که صیغه طلاق خوانده شده فکر میکردم که میتونم یک نفس راحت بکشم ولی دیدم دست بردار من نیستند و رفتن شکایت دیگر و تازه ای علیه بنده مطرح کردند و عنوان کردند که زن من در دوران زناشویی برای من ماشین خریده و من ماشین رو فروختم و حالا باید پول ماشین رو بدهم. در صورتی که خانم سابق بنده خانه دار بودند (یعنی هیچ حقوق ماهیانه و درآمدی نداشتند) و پدر ایشان هم کارگر بازنشسته بودند که وضع مالی خوبی نداشتند. حالا سوال بنده این است که ماشینی که خودم با پول خودم خریداری کرده بودم و سند به نام بنده بوده و فروخته شده ( دو سال پیش ماشین رو فروختم ) رو میتونند پولش رو از من بگیرند؟ لازم به ذکر است که خانم سابق بنده مدرکی دال بر این که ماشین برای بنده خریداری کرده ندارد و فقط به کمک عموی خود که وکیل است فقط لایحه مینویسه و ادعا میکند.
ممنون میشم جواب سوال من رو بدهید چون واقعا خانم سابقم و عموشون خیلی دارند من رو اذیت میکنند.
با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام کار سختی برای نتیجه گرفتن دارن